AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tartışırken görmek

Kahve falında birini tartışırken görmek

Kahve falında birini tartışırken görmek malvarlığının artacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, itibarın sarsılacağına işarettir.

Kahve falında birini tartışırken gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Kahve falında tartışanları görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini tartışırken görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yuva kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kocayla tartıştığını görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla tartıştığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine inanılır.

Kahve falında kuzeniyle tartıştığını görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iki kişiyi tartışırken görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir