AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzeniyle tartıştığını görmek

Kahve falında kuzeniyle tartıştığını görmek

Kahve falında kuzeniyle tartıştığını görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzeniyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kavgalı da olabilir, mutlu da olabilir.

Kahve falında kuzeniyle tartıştığını görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret eder.

Kahve falında tartışan birilerini görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında akrabayla tartıştığını görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tartışarak ağlamak işinde büyük zaferler elde edeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle tartıştığını görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında tartışanları görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tartıştığın birini görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tartışan birini görmek işlerin kapanacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir