AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla tartışmak

Kahve falında başbakanla tartışmak

Kahve falında başbakanla tartışmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanla tartışmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında başbakanla tartışmak rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle tartışmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında erkek kardeşle tartışmak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, keyiflerinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kuzenle tartışmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına işarettir.

Kahve falında annemle tartışmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekle tartışmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabasıyla tartışmak ön plana çıkacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir