AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla konuştuğunu görmek

Kahve falında başbakanla konuştuğunu görmek

Kahve falında başbakanla konuştuğunu görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sorunları başarıyla çözmeye, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında başbakanın konuştuğunu görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanla konuştuğunu görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yetkili bir göreve atanacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanı evinde görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın öldürüldüğünü görmek dertlerinin günden güne artacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan ve kızını görmek ailesinin de büyük olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında başbakandan çek almak işlerinin bollaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir