AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın konuştuğunu görmek

Kahve falında başbakanın konuştuğunu görmek

Kahve falında başbakanın konuştuğunu görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine yorulur.

Kahve falında başbakanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Kahve falında başbakanla konuştuğunu görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın konuştuğunu görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla yürümek sağlığının kötüye gideceğine, güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başbakandan kalem almak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında başbakan öldürmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Kahve falında başbakana su vermek kendisine kızacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Kahve falında başbakan korumak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir