AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle tokalaşmak

Kahve falında birisiyle tokalaşmak

Kahve falında birisiyle tokalaşmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine yorulur.

Kahve falında birisiyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında ünlü biriyle tokalaşmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakanla tokalaşmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet eder.

Kahve falında kızla tokalaşmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında erkekle tokalaşmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına tabir olunur.

Kahve falında köpekle tokalaşmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeklerle tokalaşmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir