AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla kavga etmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hayatının da kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın dua ettiğini görmek ona mutluluk getireceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla sohbet ettiğini görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın yardım ettiğini görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında başbakanın istifa ettiğini görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklerin kavga ettiğini görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir