AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklerin kavga ettiğini görmek

Kahve falında erkeklerin kavga ettiğini görmek

Kahve falında erkeklerin kavga ettiğini görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, dolayısıyla geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında erkeklerin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında bir erkekle kavga ettiğini görmek bereketinin artacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin kavga ettiğini görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, dertlerine derman arayacağına delalettir.

Kahve falında erkeklerin kavga ettiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki erkeğin kavga ettiğini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşiyle kavga ettiğini görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşle kavga ettiğini görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle kavga ettiğini görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla kavga ettiğini görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir