AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla kavga etmek

Kahve falında başbakanla kavga etmek

Kahve falında başbakanla kavga etmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaptığı işte sivrileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Kahve falında başbakanla kavga etmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalettir.

Kahve falında başbakana şeker vermek güzel fırsatların elde edileceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın elini tutmak biraz dinleneceğine, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide başbakan görmek hem eğleneceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakana masaj yapmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, geriye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak endişelerin biteceğine, bir akrabadan hata görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla yemek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir