AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla sohbet ettiğini görmek

Kahve falında başbakanla sohbet ettiğini görmek

Kahve falında başbakanla sohbet ettiğini görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, parasının azalacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla sohbet ettiğini gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında başbakanla sohbet ettiğini görmek beklediklerini duyacağına, bunun da geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla sohbet görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan sohbet etmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla sohbet ettiğini görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, gülen yüzünün de solacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın dua ettiğini görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın yardım ettiğini görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın istifa ettiğini görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir