AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla camiye gitmek

Kahve falında başbakanla camiye gitmek

Kahve falında başbakanla camiye gitmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, çok zor günler geçirileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla camiye gitmek gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında başbakanla camiye gitmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla bir yere gitmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla konuşmak yanına gitmek başka kimselere de yardım edeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Kahve falında başbakanın arkasından gitmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, her şeyin yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın evine gitmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işarettir.

Kahve falında camiye gidip namaz kıldığını görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret eder.

Kahve falında camiye gitmek namaz kılmak çok üzüleceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir