AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın evine gitmek

Kahve falında başbakanın evine gitmek

Kahve falında başbakanın evine gitmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Kahve falında başbakanın evine gitmek gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Kahve falında başbakanın evine gitmek stresini atacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla camiye gitmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanın arkasından gitmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla bir yere gitmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla konuşmak yanına gitmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, insanların hayranlığını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın evinde olmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başbakanı evine geldiğini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir