AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye gitmek namaz kılmak

Kahve falında camiye gitmek namaz kılmak

Kahve falında camiye gitmek namaz kılmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye gitmek namaz kılmak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Kahve falında camiye gidip namaz kıldığını görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında camiye gitmek namaz kılmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında camiye gidip namaz kılmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, içine fesat düşeceğine inanılır.

Kahve falında camiye namaz kılmak için gitmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalettir.

Kahve falında cuma namazı kılmak için camiye gitmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiye gitmek ve namaz kılmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında namaz kılmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami dışında namaz kılmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir