AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana su vermek

Kahve falında başbakana su vermek

Kahve falında başbakana su vermek günü birlik tatillere çıkacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana su vermek gördüyseniz:

  • Değiştirilemeyecek şeyleri kabullenerek daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında başbakana su vermek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına yorulur.

Kahve falında başbakan olduğunu görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanın namaz kıldığını görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla telefonda görüşmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yeni işlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında başbakana soru sormak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir