AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenine kızmak

Kahve falında yeğenine kızmak

Kahve falında yeğenine kızmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeğenine kızmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeğenine kızmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında abla yeğen görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yeğeni görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalettir.

Kahve falında yeğenle kavga etmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğenin öldüğünü görmek işinde verimsiz olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı yeğeni görmek sağlığının geri geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeğen öpmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeğeninin öldüğünü duymak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir