AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye kızmak

Kahve falında eski sevgiliye kızmak

Kahve falında eski sevgiliye kızmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerdeki verimin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye kızmak gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Kahve falında eski sevgiliye kızmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kızdığını görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiline kızmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin kızdığını görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, rahat şekilde geçineceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisine kızmak kazalardan ve belalardan korunacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye kızmak işindeki verimin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kızdığını görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisini hamile görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir