Kahve falında başbakanın gelini olmak

Kahve falında başbakanın gelini olmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, büyük bir servete kavuşacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında başbakanın gelini olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Kahve falında başbakanın gelini olmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında başbakandan mektup almak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla iş konuşmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın ceketini tutmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla ağlamak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanı alkışlamak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir