AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde başbakanı görmek

Kahve falında evinde başbakanı görmek

Kahve falında evinde başbakanı görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında evinde başbakanı gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Kahve falında başbakanı evine geldiğini görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın evinde misafir olmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında başbakanın evinde olduğunu görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanı evinde görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın evine gitmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın evinde görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın evinde yemek yemek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir