AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın evinde görmek

Kahve falında başbakanın evinde görmek

Kahve falında başbakanın evinde görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın evinde gördüyseniz:

  • Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında evinde başbakanı görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde başbakan görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanın evine misafir olmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın evinde kalmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın evinde olduğunu görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın evinde görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında başbakanı evinde görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde yemek yemek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir