AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kıl almak

Kahve falında ağızdan kıl almak

Kahve falında ağızdan kıl almak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, her şeyin yenileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, ele geçecek haram mal ve paraya delalettir.

Kahve falında ağızdan kıl almak gördüyseniz:

  • Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler.

Kahve falında ağızdan kıl almak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl koparmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan kıl çıkartmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kıl çıkardığını görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir