AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden iş istemek

Kahve falında birinden iş istemek

Kahve falında birinden iş istemek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında birinden iş istemek gördüyseniz:

  • Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında başbakandan iş istediğini görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden iş istemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında istediği işe girmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında belediye başkanından iş istemek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yıkılacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinden iş istemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında istediğin işe girmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan iş istemek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında istediğin işin olduğunu görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir