AnaSayfa / Genel / Kahve falında başarılı birini görmek

Kahve falında başarılı birini görmek

Kahve falında başarılı birini görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında başarılı birini gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Kahve falında başkasının başarılı olduğunu görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına inanılır.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulur.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başarılı birini görmek iftiraya maruz kalınacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derste başarısız olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında başarı belgesi almak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında başarı görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında işinde başarısız olmak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir