AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş yastığı görmek

Kahve falında baş yastığı görmek

Kahve falında baş yastığı görmek yüzünü güldüreceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine tabir olunur.

Kahve falında baş yastığı gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Kahve falında baş yastığı görmek kendisine olan güveninin artacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında yıkanmış yastık görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında süs yastığı görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık minder görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında yastık ve yatak görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, helal rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık içinde altın bulmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında yılan yastığı görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir