AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş örtmek

Kahve falında baş örtmek

Kahve falında baş örtmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, çok başarılı olunacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, deşarj olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş örtmek gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının başını örtmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında başına seccade örtmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, maddi anlamda rahatlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında başa eşarp örtmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başına al örtmek düze çıkacağına, ekmeğinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında başımı örtmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında başa şal örtmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında başına örtü örtmek ele geçecek haram mal ve paraya, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir