AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan diş almak

Kahve falında ağızdan diş almak

Kahve falında ağızdan diş almak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan diş almak gördüyseniz:

  • Gerekli onaylanmalar gerçekleşene kadar beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında ağızdan diş çıkarmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulur.

Kahve falında ağızdan diş almak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan diş sökmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek istenen her şeye sahip olunacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan et kusmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan kan gelmesi görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan sakız atmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan yılan çıkmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir