AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan diş sökmek

Kahve falında ağızdan diş sökmek

Kahve falında ağızdan diş sökmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, yeni iş kollarına girileceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan diş sökmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan diş sökmek ticarete atılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan diş çıkarmak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan diş almak işlerin bozulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön diş sökmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında diş sökmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin sökmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişlerini sökmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dişlerini sökmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir