AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakla süt vermek

Kahve falında bardakla süt vermek

Kahve falında bardakla süt vermek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardakla süt vermek gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz olumlu değişikliklerin yolunu açabilir.

Kahve falında bir bardak süt görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bardaktan süt içmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, saygınlık göreceğine işarettir.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında cam bardakta süt görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir bardak süt vermek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardakla süt içmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine delalettir.

Kahve falında bardakla süt görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir