AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta kan görmek

Kahve falında bardakta kan görmek

Kahve falında bardakta kan görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardakta kan gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında bardaktan kan içmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta kan görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında plastik bardak görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Kahve falında bardağa idrar yapmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında çay ve bardak görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kupa bardak görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında gümüş bardak görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Kahve falında bardak kupa görmek acı veren kazalara, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir