AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak silmek

Kahve falında bardak silmek

Kahve falında bardak silmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, saadetinin yükseleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, başarılarının devamlı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak silmek gördüyseniz:

  • Yaşanabilecek bazı gelişmeler veya olaylar bazı konuları daha gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görerek yeni düzenlemeler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bardak silmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evini silmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda cam silmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı sildiğini görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında yüzünü silmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri silmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere sildiğini görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine yorulur.

Kahve falında dolap silmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir