AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini silmek

Kahve falında başkasının evini silmek

Kahve falında başkasının evini silmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini silmek gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Kahve falında evin camlarını silmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Kahve falında birinin evini silmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin camını silmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evini silmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, kötü yönde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi evini silmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarını silmek iyi halinin kalmayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin tavanını silmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir