AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak doldurmak

Kahve falında bardak doldurmak

Kahve falında bardak doldurmak beklenmedik kapıların açılmasına, çok daha fazla adım atacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında bardak doldurmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler ön planda, anlaşmazlıkları gidermek için dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında bardağa süt doldurmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına inanılır.

Kahve falında bardaklara su doldurmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardaklara çay doldurmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalettir.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardağa ayran doldurmak kısmetin bollaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağa su doldurmak tazeleneceğine ve canlanacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağı doldurmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir