AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli sarmaşık görmek

Kahve falında zehirli sarmaşık görmek

Kahve falında zehirli sarmaşık görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında zehirli sarmaşık gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında zehirli sarmaşık görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında sarmaşık yemek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarmaşığa tırmanmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarmaşık görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarmaşık otu görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, canının sağ olacağına işarettir.

Kahve falında sarmaşık budamak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında sarmaşık gül görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda sarmaşık görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir