AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda perde görmek

Kahve falında banyoda perde görmek

Kahve falında banyoda perde görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, onu doyasıya yaşayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında banyoda perde gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında banyoda perde görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyo perdesi görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül perde görmek moralin bozulacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye işarettir.

Kahve falında camda perde görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında dantelli perde görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulur.

Kahve falında balkon perdesi görmek zorluklarının kalmayacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanık perde görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında isli perde görmek hayırlı işlere girileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir