AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli banyo görmek

Kahve falında kirli banyo görmek

Kahve falında kirli banyo görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yenileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli banyo gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda karışıklıklardan uzak durun.

Kahve falında banyoda kirli çamaşır görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında banyoyu kirli görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli banyo görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda kirli su görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli banyo temizlemek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak iş yaşantısında hırslanacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo havlusuyla dolaşmak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir