AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda çiş görmek

Kahve falında banyoda çiş görmek

Kahve falında banyoda çiş görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda çiş gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Kahve falında banyoda çiş yapmak mevki kazanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda çiş görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet eder.

Kahve falında çişi geldiğini görmek başarı için fırsatların artacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında sarı çiş görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete çiş yaptığını görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, her istediğini alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine çiş sıçradığını görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında çişi yıkamak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin çiş yaptığını görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir