AnaSayfa / Genel / Kahve falında abinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında abinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında abinin hasta olduğunu görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Kahve falında abinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında abiyi hasta görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında abinin hasta olduğunu görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, dertlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abiyle birlikte olmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba abi görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına inanılır.

Kahve falında abi ve babayı görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında abinle evlendiğini görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulur.

Kahve falında abiyi görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abi ve dayı görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir