AnaSayfa / Genel / Kahve falında band görmek

Kahve falında band görmek

Kahve falında band görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, umutlarının kırılacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında band gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Kahve falında saç bandı görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında band görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yapıştırıcı bant görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bandırma vapuru görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yara bandı görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yara bandı almak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bant görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, mirasa delalettir.

Kahve falında bant görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir