AnaSayfa / Genel / Kahve falında bant görmek

Kahve falında bant görmek

Kahve falında bant görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında bant gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Kahve falında bandı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında saç bandı görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bantlı para görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalettir.

Kahve falında bandırma görmek daha isabetli kararlar alacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bant görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında izole bant görmek güzel davetler alacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bant görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah bant görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir