AnaSayfa / Genel / Kahve falında yara bandı görmek

Kahve falında yara bandı görmek

Kahve falında yara bandı görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisini eve kapatacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yara bandı gördüyseniz:

  • Bazı konulara araştırmadan veya detaylı şekildeki incelemeden yaklaşmak, hızla içinde yer almak istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yara bandı almak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Kahve falında yara bandı görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı bant görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bandı görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında bandırma yemek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç bandı görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında band görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında para bandı görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir