AnaSayfa / Genel / Kahve falında yara bandı almak

Kahve falında yara bandı almak

Kahve falında yara bandı almak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, barış için adım atacağına, layık olduklarına sahip olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yara bandı almak gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında yara bandı görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında yara bandı almak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bandı görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bant görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında koli bandı görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaset bandı görmek malında zulüm meydana gelmesine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işarettir.

Kahve falında gözü bantlı görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yaşananları unutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç bandı görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir