AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında birinin bana sigara verdiğini görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bana kağıt para verdiğini görmek yaşanan yokluğun biteceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bana şeker verdiğini görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bana altın verdiğini görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, pişmanlığa yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bana para verdiğini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında annemin bana kızdığını görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin bana sarıldığını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir