AnaSayfa / Genel / Kahve falında bana para vermek

Kahve falında bana para vermek

Kahve falında bana para vermek zorluklarının kalmayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bana para vermek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Kahve falında birinin bana kağıt para verdiğini görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bana para vermek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına inanılır.

Kahve falında birinin bana para verdiğini görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, hastalıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında banu alkan görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bana sarıldığını görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bana kızdığını görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir