AnaSayfa / Genel / Kahve falında para balyası görmek

Kahve falında para balyası görmek

Kahve falında para balyası görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, işlerin canlanacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para balyası gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Kahve falında balya balya para görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine rivayet eder.

Kahve falında para balyası görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balya saman görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ot balyası görmek dara düşeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında pamuk balyası görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yonca balyası görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün balyası görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının para saydığını görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir