AnaSayfa / Genel / Kahve falında balonla oynadığını görmek

Kahve falında balonla oynadığını görmek

Kahve falında balonla oynadığını görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, saygı göreceğine, işlerin toparlanacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında balonla oynadığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin söylediklerini kişisel algılamamanız veya eleştiriye açık olmanız olası tartışmaların önünü kesebilir.

Kahve falında balonla oynadığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında balon satmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sönmüş balon görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sönük balon görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu balonu görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, yeni bir ev alınacağına işarettir.

Kahve falında balon uçtuğunu görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balon patlatmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir