AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu balonu görmek

Kahve falında yolcu balonu görmek

Kahve falında yolcu balonu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yolcu balonu gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Kahve falında yolcu balonu görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balona tutunup uçmak aile saadetinin artacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında balon uçurtmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk balon görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi balon görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında oyuncak balon görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında su balonu görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Kahve falında balonun patladığını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir