AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon satmak

Kahve falında balon satmak

Kahve falında balon satmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, işlerinin yarıda kalacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalettir.

Kahve falında balon satmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Kahve falında balon satmak hayırlı adımlar atacağına, hatalarını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında balon dağıtmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Kahve falında uçan balonda uçmak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında balona binip uçmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında renkli balon görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde balon görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret eder.

Kahve falında elinde balon görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında balonun içinde uçmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir