AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon patlaması görmek

Kahve falında balon patlaması görmek

Kahve falında balon patlaması görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, o kapıyı kapatacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında balon patlaması gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Kahve falında balon patlaması görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balonu patlatmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında balon patlatmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlamış balon görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balon patlattığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renk renk balon görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında balonun içinde uçmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında balon görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir