AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız dolusu kustuğunu görmek

Kahve falında ağız dolusu kustuğunu görmek

Kahve falında ağız dolusu kustuğunu görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kustuğunu gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kazancının helal para olacağına inanılır.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağız dolusu kan görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında ağız dolusu kan kusmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu beyaz kusmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu kusmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, yüksek tahsil yapacağına işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir