AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında muz ağacından muz yemek çevre değiştireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan muz yemek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında muz ağacı ekmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında muz ağacına çıkmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine yorulur.

Kahve falında muz ve muz ağacı görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir