AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı ekmek vermek

Kahve falında ballı ekmek vermek

Kahve falında ballı ekmek vermek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük emekler vereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ballı ekmek vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek işinin gücünün de hep rast gideceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ballı ekmek vermek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek işlerini tek başına yöneteceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet eder.

Kahve falında ekmekle bal yemek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine işarettir.

Kahve falında ballı ekmek görmek kurtuluşa ereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında tereyağlı ballı ekmek görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek ve bal görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında bal ekmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir